Úvod

DiscusFood takarmány került kifejlesztésre tapasztalatai alapján a legjobb tenyésztők és laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá. Ez a takarmány így biztosítja, hogy a hal növekedni fog megfelelően és színük lesz teljesen intenzív. Alapanyagok, hogy a használt diszkosz tanácsolta Tony Tan'a, az egyik leghíresebb világ tenyésztők, akik az ő halárus nyert számos versenyen és bajnokságon. Takarmányt állítanak elő Németországban, ami további garancia a minőségre.

DiscusFood különösen granulátum által termelt extrudálással (sütött), ellentétben a standard a granulátumok, amelyek által termelt 180 ° mi csak zseton végzett kezeléssel 60 ° C-Ennek eredményeként, egy kisebb mennyiségű vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket megsemmisült a folyamatban. DiscusFood élelmiszer tehát sokkal értékesebb, mint a hagyományos granulátum más cégek. Köszönhetően a lágy táplálja a halak nem problémája az étkezéssel és nem lehet áztatni.

A felhasznált alapanyagok a mi takarmányozásra legjobb minőségű és speciálisan kiválasztott. Halak és megkapja a felesleges elemeket zsírraktárak. Az eredmény az, hogy az élelmiszer van töltve csak azokkal mi érték komponenseket. Emésztést, ezért folytatódik gond nélkül, a halak nem a székrekedés, és a trágya rövid és tömör.

DiscusFood takarmány nem igényel áztatás etetés előtt. Nem felszívja a vizet és nenabotnáva. Takarmány a nem széteső, úgy, hogy a víz tiszta marad és mentes a törmeléket.

DiscusFood Nem tartalmaz tartósítószert, sem egyéb rögzítő eszközök. Megfelelő csomagolás és súly lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megőrizzék a vitaminok általában hosszú idő után oxidálódnak, és vált értéktelen.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás